Tilmeld Nyhedsbrev

AFTEN 17.30 – 22.00 mandag – lørdag

« Bobler & Snacks »

Vælg mellem 2 mousserende vine på glas & udvalg af hjemmelavede snacks og tilbehør  75,-

« Kokkens udvalgte » 

« Forretter »

Blomkål tørret okseinderlår, hasselnød, glaskål & hyben  100,-
Dampet torsk blomkål, salturt, safran, mandel  115,-
Moules marinieres urter, hvidløg, fløde & persille 110,-
”Spicy” oksetatar karamelliserede løg, spejlæg, rødbede & kapers vinaigrette  120.-
Lun kylling & krabbe frikassé butterdej & urter   120.-
Hørøget laks radisser, agurk, croutons & flødeost 110.-

 

« Hovedretter » 

Pocheret majs kylling tomat, fennikel, spinat og merian  220.-
Stegt pakchoi knust kartoffel, løgbouillion, parmesan og sprød løg (vegetarisk)  195.-
Oksetyksteg syltede jordskokker, rosenkål, pære & krondild   225.-
Dampet skærising spidskål, kantareller, muslingebisque , grillet palmekål, rødsyre 225,-

« Søde retter »

Oste Tallerken honning, tapenade & kompot 95,-
Créme brûlée sorbet på citron og jernurt, havre & sprødt  95,-
Brombær skovsyre, karamel og chokolade     95,-
Æble ahornsirup, makroner, ribs & timian   95,-

« Til de lidt mindre » 

Børne steak grøntsager & kartoffel 100,-
Fiskefrikadeller grøntsager & kartoffel 100,-