Tilmeld Nyhedsbrev

AFTEN 17.30 – 22.00 man – fredag, 18.00 – 22.00 lørdag

« Bobler & Snacks »

Ét glas mousserede vin & udvalg af hjemmelavede snacks 85,-

« Forretter »

Asparges & æg, brunet smør, maltjord & havesyre  120,-
Hummerravioli,
tomat, estragon, perleløg & Vesterhavsost  120,-
Brændt jomfruhummer,
hvedekerner, porre, urter & skum af bisque 120,-
Blomkålssuppe, stegt jomfruhummer, porre & ramsløg (vegetarisk)  110,-
Grov tatar,
radiser, 63°C æggeblomme, rugbrød, ramsløgsolie & peberrod 120,-

« Hovedretter » 

Rokkevinge stegt på ben, grønne tomater, saltede mandler, brunet smør & kartofler  225,-
Kalveculotte
, græskar, urte-crumble, simonekål & kalvesky med gastrik  235,-
Steak af Rib-Eye 300g.,
kartoffel, løg, svampe & bearnaise  275,-
Byg ”otto”,
løgskaller, radiser, kartofler, svampecreme & hønsesky (vegetarisk opt.)  195,-

« Ost »

Pisket “Brie de Meaux”, trøffel, grønne jordbær, skovsyre & knækbrød  95,-

« Søde retter»

Sat hvid chokolade, brændt chokolade, rabarber, verbena, lakrids & kernemælkssorbet 95,-
Chokolademousse, syltet appelsin, brændte hasselnødder & vaniljeis 95,-
Luftig yoghurt, estragon, krystalliseret chokolade, marengs & citronsorbet 95,-
Sødt til kaffen, 2 stk. hjemmelavet chokolade på Original Bean 35,-

« Til de lidt mindre » 

Børnesteak, grøntsager & kartofler  100,
Fiskefrikadeller grøntsager & kartofler 100,