Tilmeld Nyhedsbrev

AFTEN 17.30 – 22.00 mandag – lørdag

« Bobler & Snacks »
Vælg mellem 2 mousserende vine på glas, udvalg af hjemmelavede snacks og tilbehør  75,-

« Kokkens udvalgte » 

« Små retter » 100,-

Stegte kammuslinger, butternut squash, brunet smør, græskarkerner, kyllingeskind+20
Havtaske, lun vinaigrette, friteret kapers, rødbede+25
Hørøget laks, syltet agurk, tranebær, hasselnødder & syrnet fløde
Tatar af gravad okseinderlår, syltet blomkål, sprød kartoffel & peberrodscreme
Salat med artiskok, rå, bagte og syltede grønsager, vinaigrette

« Større retter » 200,-

Stegt torsk, kantareller, confiteret skorzonerødder, bagte jordskokker, svampeskum & salvie
Jordskokke, kål, perlebyg, sauce nage, pocheret æg (vegetarisk)
Flat iron steak, karamelliseret løg puré, bagte løg, løgskaller, sauce bordelaise, røget marv og kartoffel
Iberico presa,(sortfodsvin) confiteret durocbryst, foie gras, græskar, æble og rødkål+20

« Søde retter » 85,-

Oste Tallerken, honning, tapenade & kompot
”Smadret flødebolle”, marcipan, mørk chokolade & pære
Æble trifli, vanillecreme, malt crumble, grøn æblesorbet
Chokolade, chokolade, kiks og lidt mere chokolade

« Til de lidt mindre » 100,-

Børne steak, grøntsager & kartoffel
Fiskefrikadeller, grøntsager & kartoffel