Tilmeld Nyhedsbrev

AFTEN 17.30 – 22.00 mandag – lørdag

« Bobler & Snacks »

Ét glas mousserede vin & udvalg af hjemmelavede snacks 85,-

« Forretter »

Hvide asparges, saltet laks, havgus & salturt  100,-
Bagt rødfisk, ærter, ærte puré, spirer & trøffelskum 120,-
Tartar, rødbede, sennep, havtorn & æggeblomme  115,-
Røget laks, cream cheese, agurk, radise & rugbrød 110.-
Cæsarsalat, parmesan & croutons 100.-
Moules Mariniéres,
urter, fløde & persille 130.- 

« Hovedretter » 

 Unghane, sprødt lår, gulerod, porre & hønsesauce 225.-
R
isotto, asparges, ramsløg & parmesan (vegetarisk)  195.-
Kalveculotte, rilette af bryst, confiteret løg, bladbede & tomat  235.-
Dampet
torsk, broccoli, parmesan & tranebær 225,-

« Ost»

Fromage de vache et chèvre, hyldeblomst-gel, hindbær & hasselnødde-brioche  95,-

« Søde retter»

Rabarber cheese cake”, malt crumble, jordbær/rabarber sorbet & kørvel   95,-
Créme brûllée, æble & sorbet  95,-
Jordbær consommé, vanilje is & estragon  95,-

« Til de lidt mindre » 

Børne steak, grøntsager & kartofler  100,
Fiskefrikadeller grøntsager & kartofler 100,