Tilmeld Nyhedsbrev

AFTEN 17.30 – 22.00 man – fredag, 18.00 – 22.00 lørdag

« Bobler & Snacks »

Ét glas mousserede vin & udvalg af hjemmelavede snacks 85,-

« Forretter »

Jomfruhummer bisque, jordskokker, kørvel & chips  125,-
Rimmede kammuslinger, mini fennikel, ventreche & brunet smør sne   120,-
Dampet torsk, rødbeder & rosenkål 120.-
Beder, kål, brunet smør & brøndkarse creme (vegetarisk)   110.-
Grov tatar, 
friteret kål, 63°C æggeblomme, skorzonerrod & karse mayo 120.-

« Hovedretter » 

Rødfisk, perlebyg, salvie smør, æble, creme fraiche & citron 225.-
Stegt andebryst, anderillette, foie gras, sprød kartoffel, hvidkål & persillerod 225.-
Steak af Rip-Eye 300g, kartoffel, løg, svampe & bearnaise 225.-
Byg ”otto”, salvie, persillerod, svampe, citron & creme fraiche (vegetarisk) 195.-

« Ost»

Comte 10 mdr, figen kompot & dadelbrød  95,-

« Søde retter»

Frossen vaniljemousse, syltet kirsebær, sprøde ris flager & valnøddeis  95,-
Chokolade, karamelliserede hasselnødder, saltkaramel creme & appelsin sorbet 95,-
Syltet pære, brændte mandler, hvid chokolade sifon & kærnemælks sorbet 95,-

« Til de lidt mindre » 

Børne steak, grøntsager & kartofler  100,
Fiskefrikadeller grøntsager & kartofler 100,