Tilmeld Nyhedsbrev

AFTEN 17.30 – 22.00 man – fredag, 18.00 – 22.00 lørdag

« Bobler & Snacks »

Ét glas mousserede vin & udvalg af hjemmelavede snacks 85,-

« Forretter »

Cremet muslingesuppe, marinerede muslinger, persille-sifonade & ventreche  125,-
Hummerravioli,
tomat velouté, estragon, perleløg & vesterhavsost  120,-
Røget æggeblomme,
”Kry” crumble, peberrod, svampe & rygeost  120,-
Lune beder
, havtorn, purløgsolie, urter & rugbrød (vegetarisk)  110,-
Grov tatar,
kartoffel, 63°C æggeblomme, purløgsolie, sennepsmayo & peberrod 120,-

« Hovedretter » 

Skindstegt torsk, confiteret kartoffel, rosenkål, mandler & brunet smørsne  225,-
Kylling,
bacon, selleri, skalotteløg, kartoffel med kyllingeskind & hønsesauce  225,-
Steak af Rib-Eye 300g.,
kartoffel, løg, svampe & bearnaise  255,-
Byg ”otto”,
perleløg, kartoffel, rosenkål, mandler & creme fraiche (vegetarisk)  195,-

« Ost – Arla Unika »

Sirius & Rød Løber, brombær & knækbrød m. fennikel  95,-

« Søde retter»

Æblemousse, karamel, æblechips, støbt hvid chokolade & jernurt 95,-
Let frossen chokolademousse, syltet appelsin, brændte hasselnødder & nøddeis 95,-
Syltet pære, brændte mandler, hvid chokolade sifon & kærnemælks sorbet 95,-
Sødt til kaffen, 2 stk. hjemmelavet chokolade på Original Bean 35,-

« Til de lidt mindre » 

Børne steak, grøntsager & kartofler  100,
Fiskefrikadeller grøntsager & kartofler 100,