Tilmeld Nyhedsbrev

AFTEN 17.30 – 22.00 mandag – lørdag

« Bobler & Snacks »

Vælg mellem 2 mousserende vine på glas & udvalg af hjemmelavede snacks og tilbehør  75,-

« Kokkens udvalgte » 

« Forretter »

Saltet makrel æble, agurk, nigella, spidskål og kinaradisse   110,-
Dampet torsk blomkål, salturt, safran, mandel  115,-
Moules marinieres urter, hvidløg, fløde & persille 110,-
Tatar af kalveinderlår blomkål, kartoffelchips, estragon mayo & pebberrod 120.-
Rimmet kammusling stegt hjertesalat, syrnet fløde & ramsløgsolie 125.-
Hørøget laks radisser, agurk, croutons & flødeost 110.-

 

« Hovedretter » 

Pocheret majs kylling tomat, fennikel, spinat og merian  220.-
Stegt pakchoi knust kartoffel, løgbouillion, parmesan og sprød løg (vegetarisk)  195.-
Kalvefilet rilette af sprængt bryst, ærter, hjertesalat og forårsløg  225.-
Dampet skærising spidskål, kantareller, muslingebisque , grillet palmekål, rødsyre 225,-

« Søde retter »

Oste Tallerken honning, tapenade & kompot 95,-
Créme brûlée sorbet på citron og jernurt, havre & sprødt  95,-
Jordbær guf, sorbet, bassilikum, pecans    95,-
Rabarber tongabønne, rugknas, ymerskum & rabarbersorbet 95,-

« Til de lidt mindre » 

Børne steak grøntsager & kartoffel 100,-
Fiskefrikadeller grøntsager & kartoffel 100,-