Tilmeld Nyhedsbrev

AFTEN 17.30 – 22.00 man – fredag, 18.00 – 22.00 lørdag

« Bobler & Snacks »

Ét glas mousserede vin & udvalg af hjemmelavede snacks 85,-

« Forretter »

Syltet skorzonerrod, rejer, 65°C æggeblomme, kærnemælk & salturt 115,-
Stegt kammusling, græskar, brunet smør, salvie & syltet citron 120,-
Moules Mariniéres, urter, fløde & persille  130,-
Gratineret jomfruhummer,
estragon, aioli & toast 135.-
Dampet rødtunge, spinat, kantareller & hvidvins sauce   120.-
Caesar salat, parmesan & croutons  100.-
Tartar, 
rødbede, sennep, havtorn & æggeblomme  115.- 

« Hovedretter » 

Flat iron steak, dehydreret rødbede, svampe, savojkål & svampe bearnaise 235.-
Balontine af unghane, kantareller, karotter, gulerodpuré, hasselnød & røget feta 215.-
Dampet torsk, ærtepuré, ærter, jordbær, ærtesalat & torskebisque 225.-
Lun salat af spæde grøntsager, grillede kartofler & ricotta (vegetarisk) 195.-

« Ost»

Altesse (Fransk rødkit), brombær syltet i lakrids & spansk kørvel 95,-

« Søde retter»

Stikkelsbær, salt karamel, frø og vaniljeis 95,-
Chokolade crême brùlée, hindbær og sorbet 95,-
Blond brownie, brændt figen, vanilje is & polemo  95,-

« Til de lidt mindre » 

Børne steak, grøntsager & kartofler  100,
Fiskefrikadeller grøntsager & kartofler 100,