Tilmeld Nyhedsbrev

AFTEN 17.30 – 22.00 man – fredag, 18.00 – 22.00 lørdag

« Bobler & Snacks »

Ét glas mousserede vin & udvalg af hjemmelavede snacks 85,-

« Forretter »

Pil selv rejer, aioli & toast 100,-
Moules Mariniéres, urter, fløde & persille  130,-
Gratineret jomfruhummer, estragon, aioli & toast 135.-
Røget makrelrygeost, radise, agurk, rugbrød & dild  115.-
Dampet rødtunge, spinat, kantareller & hvidvins sauce   120.-
Caesar salat, parmesan & croutons  100.-
Tartar, 
rødbede, sennep, havtorn & æggeblomme  115.- 

« Hovedretter » 

Oksetyksteg, tværreb, polenta, majs, mynte & yoghurt 235.-
Balontine af unghane, kantareller, karotter, gulerodpuré, hasselnød & røget feta 215.-
Dampet torsk, broccoli, parmesan & tranebær  225.-
Lun salat af spæde grøntsager, grillede kartofler, yoghurt & mynte (vegetarisk) 195.-

« Ost»

Penacorada (Spansk blåskimmel), jordbær, tonka & mandel  95,-

« Søde retter»

Stikkelsbær, salt karamel, frø og vaniljeis 95,-
Chokolade crême brùlée, hindbær og sorbet 95,-
Jordbær, mandel, chokolade, jordbærsorbet & kørvel  95,-

« Til de lidt mindre » 

Børne steak, grøntsager & kartofler  100,
Fiskefrikadeller grøntsager & kartofler 100,