Tilmeld Nyhedsbrev

AFTEN 17.30 – 22.00 mandag – lørdag

« Bobler & Snacks »

Vælg mellem 2 mousserende vine på glas & udvalg af hjemmelavede snacks og tilbehør  85,-

« Kokkens udvalgte » 

« Forretter »

Løgbouillon æggeblomme, løgpuré, ostescone  110,-
Brandade saltet lange, hvidløg, pære og musling 120,-
”Spicy” oksetatar karamelliserede løg, spejlæg, rødbede & kapers vinaigrette  120.-
Vildt paté selleri, æble, hasselnødder  120.-
Lakse tatar syltet julesalat, tranebær & syrnet fløde 100.-

 

« Hovedretter » 

Bøf af oksefilet stegt knoldselleri, ”waldorf-salat” og rødvinssauce  235.-
Perlebyg risotto, svampe, jordskokker og pocheret æg (vegetarisk)  195.-
Svinemørbrad svinekæbe, græskar, broccoli og æble  225.-
Stegt torsk gulerod, gulerods puré, østershatte, mandler & Vesterhavsost skum  215,-

« Ost»

Gammelknas kvædemembrillo, mandler 95,-



« Søde retter»

Blodappelsin fromage lakrids og sorbet 95,-
Pecan pie æble og is  95,-
Banan og chokolade kage, is og jordnødder  95,-

« Til de lidt mindre » 

Børne steak grøntsager & kartoffel 100,
Fiskefrikadeller grøntsager & kartoffel 100,