Tilmeld Nyhedsbrev

AFTEN 17.30 – 22.00 mandag – lørdag

« Bobler & Snacks »

Ét glas mousserede vin & udvalg af hjemmelavede snacks 85,-

« Forretter »

Asparges panna cotta, grillet asparges, rejer & æggeblomme 100,-
Stegt kuller, 
grønne tomater, spinat & linser 120,-
Tatar, rødbede, havgus, sennep & havtorn 115,-
Røget laks, flødeost, agurk, radise & rugbrød 110.-
Cæsarsalat, parmesan & croutons 100.-
Moules Mariniéres,
urter, fløde & persille 130.- 

« Hovedretter » 

 Unghane, sprødt lår, gulerod, porre & hønsesauce 225.-
R
isotto, asparges, ramsløg & parmesan (vegetarisk)  195.-
Kalvefilet, braiseret bryst, spidskål, forårsløg & ramsløg 235.-
Dampet
torsk, broccoli, parmesan & tranebær 225,-

« Ost»

Krondild (Arla Unika), radise, maltknækbrød & dild 95,-

« Søde retter»

Rabarberkage, hvid chokolade, hyldeblomst & rabarbersorbet 95,-
Créme brûllée, æble & sorbet  95,-
Citronmousse, mørk chokolade & yoghurt  95,-

« Til de lidt mindre » 

Børne steak grøntsager & kartoffel 100,
Fiskefrikadeller grøntsager & kartoffel 100,