Tilmeld Nyhedsbrev

AFTEN 17.30 – 22.00 mandag – lørdag

« Bobler & Snacks »

Vælg mellem 2 mousserende vine på glas & udvalg af hjemmelavede snacks og tilbehør  75,-

« Kokkens udvalgte » 

« Forretter »

Cremet muslingesuppe persillerod, æg & karse 100,-
Bagte rødbeder & røget torsk senneps mayo, karse & bacon 125,-
Moules marinieres urter, hvidløg, fløde & persille 110,-
Tatar af kalveinderlår blomkål, kartoffelchips, estragon mayo & pebberrod 120.-
Sprød svinekæbe jordskokke, jomfruhummer, æble & urter 125.-
Stenbiderrogn luftig creme fraiche, rødløg, sprød kartoffel & dild 110.-

 

« Hovedretter » 

Braiseret lam saltet citron, ramsløg, saltbagt selleri, bønner & bøgehatte 220.-
Brændt persillerod puré, svampe frikassé, ricotta & trøffel (vegetarisk) 195.-
Flat iron steak meatloaf, løgpuré, røget marv, bordelaise & kartoffelpuré med rygeost 225.-
Stegt Multe spinat, squash, mac ‘n’ cheese med krabbe & skaldyrsskum 225,-

« Søde retter »

Oste Tallerken honning, tapenade & kompot 95,-
Créme brûlée sorbet på citron og jernurt, havre & sprødt  95,-
Ananas youghurt, marengs & pistacie 85,-
Rabarber tongabønne, rugknas, ymerskum, rabarbersorbet 95,-

« Til de lidt mindre » 

Børne steak grøntsager & kartoffel 100,-
Fiskefrikadeller grøntsager & kartoffel 100,-