Tilmeld Nyhedsbrev

AFTEN 17.30 – 22.00 mandag – lørdag

« Bobler & Snacks »
Vælg mellem 2 mousserende vine på glas, udvalg af hjemmelavede snacks og tilbehør  75,-

« Kokkens udvalgte » 

« Forretter »

Torskebisque, toast, torskerogn, rejer og dild  100,-
Havtaskekæbe, æble, oliven, citron, mandel og raps 125,-
Gedeost, valnøddder, druer, selleri og blodappelsin 100,-
Tatar af gravad okseinderlår, syltet blomkål, sprød kartoffel & peberrodscreme 110,-

« Hovedretter »

Stegt torsk, rødbede, skagenskinke, capers og hjertesalat 210,-
Græskar risotto, vesterhavsost, croutons & græskar kerner (vegetarisk) 185,-
Flat iron steak, skorzenerod, rosenkål, tranebær og kartoffel 225,-
Svinemørbrad, braiseret spoleben, pære, grønkål, hasselnød, selleri & tyttebær 210,-
Lammeskank, bønner, gulerod, selleri og perleløg 225,-

« Søde retter »

Oste Tallerken, honning, tapenade & kompot 95,-
Chokoladefondant, blodappelsin, lakrids, hvidchokolade 95,-
Æble panna cotta, syltede æbler, havre & mælke is 85,-
Ananas, youghurt, marengs og pistacie 85,-

« Til de lidt mindre » 100,-

Børne steak, grøntsager & kartoffel
Fiskefrikadeller, grøntsager & kartoffel