Tilmeld Nyhedsbrev

AFTEN 17.30 – 22.00 man – fredag, 18.00 – 22.00 lørdag

« Bobler & Snacks »

Ét glas mousserede vin & udvalg af hjemmelavede snacks 85,-

« Forretter »

Blomkål, nektarin, krabbe, kyllingeskin & urter 100,-
Stegt knurhane, bagte tomater, bladselleri, ærter & ærteskud 120,-
Tartar, rødbede, sennep, havtorn & æggeblomme  115,-
Røget laks, cream cheese, agurk, radise & rugbrød 110.-
Cæsarsalat, parmesan & croutons 100.-
Pil selv rejer, aioli & grillet brød 100.-
Moules Mariniéres,
urter, fløde & persille 130.- 

« Hovedretter » 

Australsk oksefilet (220 g.), spidskål, tomater, råstegte kartofler & bearnaise 225.-
Lun salat af spæde grøntsager, grillede kartofler, yoghurt & mynte (vegetarisk) 195.-
Svinemørbrad, pulled pork, karotter, gulerodpuré, hasselnød & røget feta 235.-
Dampet
torsk, broccoli, parmesan & tranebær 225,-

« Ost»

Børsen brie, porse snaps, agurk, peberrod & rugbrød  95,-

« Søde retter»

Rabarber cheese cake”, malt crumble & rabarber sorbet  95,-
Créme brûllée, æble & sorbet  95,-
Jordbær, mandelkage, chokolade, jordbærsorbet & kørvel  95,-

« Til de lidt mindre » 

Børne steak, grøntsager & kartofler  100,
Fiskefrikadeller grøntsager & kartofler 100,