Tilmeld Nyhedsbrev

AFTEN 17.30 – 22.00 mandag – lørdag

« Bobler & Snacks »
Vælg mellem 2 mousserende vine på glas, udvalg af hjemmelavede snacks og tilbehør  75,-

« Kokkens udvalgte » 

« Små retter » 100,-

Moules Marinières, urter, hvidløg & fløde
Gratinerede Jomfruhummere, estragon smør, hvidløg & citron +50
Gedeost, glaseret rødbede, pakchoi & valnødder
Hørøget laks, syltet agurk, tranebær, hasselnødder & syrnet fløde
Tatar af gravad okseinderlår, syltet blomkål, sprød kartoffel & peberrodscreme
”Caesar salat”, grillet tun, hvidløgscroutoner & sprød bacon

« Større retter » 200,-

Stegt torsk, kantareller, confiteret skorzonerødder, bagte jordskokker,
svampeskum & salvie
Franske gnocchi, ristede svampe, grillede grønsager & romesco (vegetarisk)
Flat iron steak, braiseret bryst, spidskål, salatløg, bearnaise, kørvel & tyttebær
Pocheret unghanebryst, timbale af lår, savojkål, persillerod, persillerods puré &
kvæde

« Søde retter » 85,-

Oste Tallerken, honning, tapenade & kompot
”Smadret flødebolle”, marcipan, mørk chokolade & brombær
Fersken og hindbær, yoghurt, brændt chokolade & hindbær sorbet
Syltede blommer, marcipan skum, hyldebær sorbet & makroner

« Til de lidt mindre » 100,-

Børne steak, grøntsager & kartoffel
Fiskefrikadeller, grøntsager & kartoffel