Tilmeld Nyhedsbrev

AFTEN 17.30 – 22.00 mandag – lørdag

« Bobler & Snacks »

Vælg mellem 2 mousserende vine på glas & udvalg af hjemmelavede snacks og tilbehør  75,-

« Kokkens udvalgte » 

« Forretter »

Hvide asparges nældesuppe, æggeblomme & asparges crudité 110,-
Dampet torsk spinat puré, muslinge sauce & dild  125,-
Moules marinieres urter, hvidløg, fløde & persille 110,-
Tatar af kalveinderlår blomkål, kartoffelchips, estragon mayo & pebberrod 120.-
Sprød svinekæbe jordskokke, jomfruhummer, æble & urter 125.-
Hørøget laks radisser, agurk, croutons & flødeost 110.-

 

« Hovedretter » 

Braiseret lam saltet citron, ramsløg, saltbagt selleri, bønner & bøgehatte 220.-
Brændt persillerod puré, svampe frikassé, ricotta & trøffel (vegetarisk) 195.-
Helstegt okseflaps svampe cifon, brændte løg, sultede løg & vild brøndkarse 225.-
Dampet ising spidskål, grillet asparges, safran skum & syltet majroe 225,-

« Søde retter »

Oste Tallerken honning, tapenade & kompot 95,-
Créme brûlée sorbet på citron og jernurt, havre & sprødt  95,-
Hvid chokoladecreme tørret fennikel, yoghurt skum & rå lakrids  95,-
Rabarber tongabønne, rugknas, ymerskum & rabarbersorbet 95,-

« Til de lidt mindre » 

Børne steak grøntsager & kartoffel 100,-
Fiskefrikadeller grøntsager & kartoffel 100,-