Tilmeld Nyhedsbrev

AFTEN 17.30 – 22.00 man – fredag, 18.00 – 22.00 lørdag

« Bobler & Snacks »

Ét glas mousserede vin & udvalg af hjemmelavede snacks 85,-

« Forretter »

Cremet kartoffel/porre suppe, croutoner, kalve bacon & purløgsolie 125,-
Hummer ravioli, tomat velouté, estragon, perleløg & vesterhavsost 120,-
 
Marmoreret kuller, æbler, havskum & jordskokker 120.-
Lune beder, havtorn, purløgs olie, urter & rugbrød (vegetarisk)   110.-
Grov tatar, 
friteret kål, 63°C æggeblomme, skorzonerrod & karse mayo 120.-

« Hovedretter » 

Skindstegt torsk, confiteret kartoffel, rosenkål, mandler & brunet smør sne 225.-
Gris ”ryg & bryst”,
beder, selleripuré, brændt porre, timian & svine sauce 225.-
Steak af Rip-Eye 300g, kartoffel, løg, svampe & bearnaise 225.-
Byg ”otto”, salvie, persillerod, svampe, citron & creme fraiche (vegetarisk) 195.-

« Ost»

Gammel knas, knækbrød i brud, citron timian & havtorn 95,-

« Søde retter»

Gulerødder & kørvel, sponge, hvid chokolade creme & citron 95,-
Let frossen chokolademousse, syltet appelsin, brændte hasselnødder & nøddeis 95,-
Syltet pære, brændte mandler, hvid chokolade sifon & kærnemælks sorbet 95,-
Sødt til kaffen, 2 stk. hjemmelavet chokolade på Original Bean 35,-

« Til de lidt mindre » 

Børne steak, grøntsager & kartofler  100,
Fiskefrikadeller grøntsager & kartofler 100,