Tilmeld Nyhedsbrev

FROKOST 12.00-16.00 mandag – lørdag

« Lette retter »
vi anbefaler 1-2 retter

Fiskefrikadeller, syltede grønsager, sauce tatar, ristet rugbrød 110,-
Rødspættefilet,
kartoffel, citron, kapers, brunet smør & mandler 120,-
Caesar salat,
unghane, cruotons & parmesan 120,-
Salat med artiskok, rå, bagte og syltede grønsager, vinaigrette 100,-
Tatar af gravad okseinderlår,
syltet blomkål, sprød kartoffel & peberrodscreme 120,-
Flatiron steak,
løg, kål, kartoffel og sauce bordalaise 175,-
Paté
med kvæde compot og lun svampe frikassé 120,-
Hørøget laks,
syltet agurk, tranebær, hasselnødder & syrnet fløde  100,-


« Frokost tallerken »
1. servering: Sild
2. servering: , 2 slags fisk, 1 slags kød
, ost
retterne skifter hver dag 200,-

« Frokost Menu »
3 retter efter årstiden spørg venligst jeres tjener   280,-

« Ost & Dessert»
Udvalg af oste, 3 slags  72,-   4 slags  84,-   5 slags 96,-
Dessert/kage, spørg venligst jeres tjener