Tilmeld Nyhedsbrev

FROKOST 12.00-16.00 mandag – lørdag

« Lette retter »
Vi anbefaler 1-2 retter

Cremet muslingesuppe, muslinger, persille-sifonade & ventreche 125,-
Toast Skagen,
rejesalat, citron, dild og ørredrogn 125,-
Escabecha laks,
pocheret æg, safran mayo & fennikel 120,-
Fiskefrikadeller, syltede grøntsager, sauce tatar & ristet rugbrød 110,-
Rødspættefilet, kartoffel, citron, kapers, brunet smør & mandler 125.-
Lune beder, havtorn, purløgs olie, urter & rugbrød (vegetarisk) 115,-
Grov Tatar, jordskokker, 63°C æggeblomme, purløgsolie, sennepsmayo & peberrod 120,-
Bookmakers sandwich, Flat iron steak, peberrod, salat, æggeblomme & sennep 125,-

« Frokost tallerken »
1. servering: Dagens marinerede sild
2. servering:
2 slags fisk, 1 slags kød & ost
Retterne skifter løbende  220,-

« Frokostmenu »
3 retter efter årstiden spørg venligst jeres tjener   280,-

« Ost & Dessert »
Udvalg af oste,  3 slags med tilbehør  85,-
Dessert/kage spørg venligst jeres tjener