Tilmeld Nyhedsbrev

FROKOST 12.00-16.00 mandag – lørdag

« Lette retter »
Vi anbefaler 1-2 retter

Fiskefrikadeller syltede grønsager, sauce tatar & ristet rugbrød 110,-
Lakse tatar syltet julesalat, tranebær & syrnet fløde 110,-
Rødspættefilet kartoffel, citron, kapers, brunet smør & mandler 120,-
Stegt rødbede salat spinat & karse  110,-
”Spicy” oksetatar karamelliserede løg, rødbede og kapers vinaigrette  120.-
Vildt paté selleri, æble, hasselnødder 110.-
Bookmakers sandwich flat iron steak, peberrod, salat, æggeblomme, sennep & toast 120,-

« Frokost tallerken »
1. servering: Sild
2. servering: 2 slags fisk, 1 slags kød og ost

Retterne skifter løbende  200,-

« Frokost Menu »
3 retter efter årstiden spørg venligst jeres tjener   280,-

« Ost & Dessert»
Udvalg af oste  3 slags  72,-   4 slags  84,-   5 slags 96,-
Dessert/kage spørg venligst jeres tjener