Tilmeld Nyhedsbrev

FROKOST 12.00-16.00 mandag – lørdag

« Lette retter »
Vi anbefaler 1-2 retter

Røget laks, cream cheese, agurk, radise & rugbrød 110,-
Toast Skagen, reje salat, citron, dild og ørred rogn 125,-
Cæsarsalat, grillet kyllingebryst  125.-
Pil selv rejer, aioli, citron & toast 100,-
Moules marinières, urter, fløde & persille 120,-
Fiskefrikadeller, syltede grøntsager, sauce tatar & ristet rugbrød 110.-
Rødspættefilet, kartoffel, citron, kapers, brunet smør & mandler 125,-
Tatar, rødbede, sennep, havtorn & æggeblomme 120,-
Bookmakers sandwich, Flat iron steak, peberrod, salat, æggeblomme & sennep 125,-

« Frokosttallerken »
1. servering: Sild
2. servering: 2 slags fisk, 1 slags kød og ost

Retterne skifter løbende  220,-

« Frokostmenu »
3 retter efter årstiden spørg venligst jeres tjener   280,-

« Ost & Dessert»
Udvalg af oste,  3 slags med tilbehør  85,-
Dessert/kage spørg venligst jeres tjener