Tilmeld Nyhedsbrev

FROKOST 12.00-16.00 mandag – lørdag

« Lette retter »
Vi anbefaler 1-2 retter

Stenbiderrogn luftig creme fraiche, rødløg, sprød kartoffel & dild 110,-
Fiskefrikadeller
 syltede grønsager, sauce tatar & ristet rugbrød 110,-
Rødspættefilet
 kartoffel, citron, kapers, brunet smør & mandler 120,-
Gedeost æble, hasselnød, bagte tomater, rugbrød, raddiccio, hjertesalat & kørvel 100,-
Tatar af kalveinderlår blomkål, kartoffelchips, estragon mayo & peberrod 120.-
Moules marinieres urter, hvidløg, fløde & persille 110.-

« Frokost tallerken »
1. servering: Sild
2. servering: 2 slags fisk, 1 slags kø
d & ost
Retterne skifter løbende  200,-

« Frokost Menu »
3 retter efter årstiden spørg venligst jeres tjener   280,-

« Ost & Dessert»
Udvalg af oste  3 slags  72,-   4 slags  84,-   5 slags 96,-
Dessert/kage spørg venligst jeres tjener