Tilmeld Nyhedsbrev

FROKOST 12.00-16.00 mandag – lørdag

« Lette retter »
Vi anbefaler 1-2 retter


Moules mariniéres, urter, fløde & persille 120,-
Fiskefrikadeller, syltede grøntsager, sauce tatar & ristet rugbrød 110,-
Røget laks, flødeost, agurk, radise & rugbrød 110,-
Rødspættefilet, kartoffel, citron, kapers, brunet smør & mandler  125,-
Cæsarsalat, grillet kyllingebryst  125.-
Tatar, rødbede, havgus, sennep & havtorn 120,-
Skagen toast, citron, dild & ørredrogn 125 ,-
Bookmakers sandwich, Flat Iron steak, peberrod, salat, æggeblomme & sennep 120,-

« Frokosttallerken »
1. servering: Sild
2. servering: 2 slags fisk, 1 slags kød og ost

Retterne skifter løbende  220,-

« Frokostmenu »
3 retter efter årstiden spørg venligst jeres tjener   280,-

« Ost & Dessert»
Udvalg af oste,  3 slags med tilbehør  72,-
Dessert/kage spørg venligst jeres tjener