Tilmeld Nyhedsbrev

FROKOST 12.00-16.00 mandag – lørdag

LETTE RETTER
vi anbefaler 1-2 retter

Fiskefrikadeller, sauce tatar, salat & citron 100,-
Stenbiderrogn, kartoffel, skyr & løg 100,-
Rødspættefilet, kartoffel, citron, kapers, brunet smør & mandler 120,-
Hønsesalat, bacon, champignons & toast 100,-
Salat med confiteret kylling, valnødder, æble & vesterhavsost 100,-
Kalvetatar, sennep, cognac, fritterede capers, skalotteløg & karse 120,-
Vildtpaté, vintersalat, portvin & croutoner 100,-
Oksefilet & spidsbryst, persillerod, skorzonerrødder & løg 170,-

FROKOST TALLERKEN
1. servering: Sild
2. servering: , 2 slags fisk, 1 slags kød
, ost
retterne skifter hver dag 200,-

FROKOST MENU
3 retter efter årstidenspørg venligst jeres tjener  280,-

OST & DESSERT
Udvalg af oste, 3 slags 72,-   4 slags 84,-   5 slags 96,-
Dessert/kage,spørg venligst jeres tjener