Tilmeld Nyhedsbrev

FROKOST 12.00-16.00 mandag – lørdag

« Lette retter »
Vi anbefaler 1-2 retter

Blomkålssuppe, stegt jomfruhummer, porre & ramsløg (vegetarisk opt.) 110,-
Toast Skagen,
rejesalat, citron, dild & ørredrogn 125,-
Hørøget laks,
oxideret agurk, rygeostcreme, brunet smør & rugbrød 120,-
Fiskefrikadeller, syltede grøntsager, sauce tatar & ristet rugbrød 110,-
Rødspættefilet, kartoffel, citron, kapers, brunet smør & mandler 125.-
Hummerravioli, tomat, estragon, perleløg & Vesterhavsost (vegetarisk) 115,-
Grov Tatar, radiser, 63°C æggeblomme, rugbrød, ramsløgsolie & peberrod 120,-
Bookmakers sandwich, Flat iron steak, peberrod, salat, æggeblomme & sennep 125,-

« Frokost tallerken »
1. servering: Dagens marinerede sild
2. servering:
2 slags fisk, 1 slags kød & ost
Retterne skifter løbende  220,-

« Frokostmenu »
3 retter efter årstiden spørg venligst jeres tjener   280,-

« Ost & Dessert »
Udvalg af oste,  3 slags med tilbehør  85,-
Dessert/kage spørg venligst jeres tjener