Tilmeld Nyhedsbrev

FROKOST 12.00-16.00 mandag – lørdag

LETTE RETTER
vi anbefaler 1-2 retter

Fiskefrikadeller, sauce tatar, slaw af fennikel & gulerod 110,-
Dampet blåmuslinger, saltmandler, hvidløg, basilikum 110,-
Rødspættefilet, kartoffel, citron, kapers, brunet smør & mandler 120,-
Ceasar salat, grillet tun, parmesan, croutoner, sprød skagenskinke 120,-
Pil-selv rejer
, aioli, toast 100,-
Okse Carpaccio, trøffel-mayo, rucola, parmesan 120,-
Flat iron steak, kold bearnaise, spidskål, nye kartofler, tyttebær 175,-
Matjes makrel, nye kartofler, rødløg, cremefraiche, dild 100,-
Hø-røget laks, flødeost, agurk, radise 100,-

FROKOST TALLERKEN
1. servering: Sild
2. servering: , 2 slags fisk, 1 slags kød
, ost
retterne skifter hver dag 200,-

FROKOST MENU
3 retter efter årstidenspørg venligst jeres tjener  280,-

OST & DESSERT
Udvalg af oste, 3 slags 72,-   4 slags 84,-   5 slags 96,-
Dessert/kage,spørg venligst jeres tjener