Tilmeld Nyhedsbrev

FROKOST 12.00-16.00 mandag – lørdag

LETTE RETTER
vi anbefaler 1-2 retter

 

Fiskefrikadeller, sauce tatar, slaw af fennikel og gulerod 110,-
Moules Marinières, urter, hvidløg & fløde 110,-
Rødspættefilet, kartoffel, citron, kapers, brunet smør & mandler 120,-
Caesar salat, grillet tun & parmesan 120,-
Gedeost salat, rødbede, oliven & valnødder 100,-
Tatar af gravad okseinderlår, syltet blomkål, sprød kartoffel & peberrodscreme 120,-
Flatiron steak, kold bearnaise, spidskål, nye kartofler, tyttebær 175,-
Paté, med kvæde compot og lun svampe frikassé 120,-
Hørøget laks, syltet agurk, tranebær, hasselnødder & syrnet fløde 100,-


FROKOST TALLERKEN
1. servering: Sild
2. servering: , 2 slags fisk, 1 slags kød
, ost
retterne skifter hver dag 200,-

FROKOST MENU
3 retter efter årstiden spørg venligst jeres tjener  280,-

OST & DESSERT
Udvalg af oste, 3 slags 72,-   4 slags 84,-   5 slags 96,-
Dessert/kage, spørg venligst jeres tjener