Tilmeld Nyhedsbrev

TASTING MENU: 17.30 – 22.00 man – fredag, 18.00 – 22.00 lørdag

Tasting menu

Asparges & æg
Brunet smør, maltjord & havesyre

Brændt jomfruhummer
Hvedekerner, porre, urter & skum af bisque

 Kalveculotte
Græskar, urte-crumble,  simonekål & kalvesky med gastrik

 Pisket ”Brie de Meaux”
Trøffel, grønne jordbær, skovsyre & knækbrød

 Sat hvid chokolade
Brændt chokolade, rabarber, citron verbena, lakrids & kærnemælkssorbet

 

Spørg tjeneren for mulighed for juicemenu

Tasting menu 4 retter 400,-
Med vinmenu 4 retter 650,-

Tasting menu 5 retter 450,- 
Med vinmenu 5 retter 750,-

 

Menuen gælder fra den 2. maj

Se den næste menu her!