Tilmeld Nyhedsbrev

TASTING MENU: 17.30 – 22.00 man – fredag, 18.00 – 22.00 lørdag

Tasting menu

Blomkål

Nektarin, krabbe, kyllingeskin & urter

Stegt knurhane

Bagte tomater, bladselleri, ærter & ærteskud

Svinemørbrad

Pulled pork, karotter, gulerodspuré, hasselnød & røget feta

Børsen brie

Porse snaps, agurk, peberrod & rugbrød

Jordbær

Mandelkage, chokolade, jordbærsorbet & kørvel

Spørg tjeneren for mulighed for juicemenu

Tasting menu 4 retter 400,-
Med vinmenu 4 retter 650,-

Tasting menu 5 retter 450,- 
Med vinmenu 5 retter 750,-

Menuen gælder frem til d. 31. juli 2016

Kommende menu for august

Tilhørende vinmenu

Pinot Noir, Blanc de Noirs, Weingut Rieger, Baden, Tyskland
Aligote, Bouzeron “Les Trois”, Maison Chanzy, Bourgogne, Frankrig
Pinot Nore, Torelli, Piemonte, Italien
Riesling, Stratum, Marlborough, New Zealand
Riversaltes Ambré, Grenache Blanc, Domaine Cazes, Roussillon, Frankrig